E-mail: info@johnhouse.hu____________Skype: johnhouse3____________Tel.: +36 (30) 293 5812
FŐOLDAL | RÓLAM | FORDÍTÁS | ÜZLETFEJLESZTÉS | STRATÉGIA-ÉPÍTÉS | NETWORK MARKETING | KAPCSOLAT |

AED Plus defibrillátor.

A termék az életvédelem korszerű eszköze közterületen, munkahelyen, lakásban. Társadalmi felelősségvállalás, adományozás céljára is ajánljuk. Elsősorban kórházon kívüli esetekre kifejlesztett, laikus használatra szánt eszköz.

Miért szükséges ilyen készülék kihelyezése? A hirtelen szívhalál – vezető halálozási ok szerte a világon. Életet menthetünk a mentő kiérkezéséig, ha kéznél van a (rövid betanítás után) külön szakképzettség nélkül is használható, automata külső defibrillátor (AED).

A ZOLL világcég AED Plus® készüléke nem csak elektromos sokkot tud leadni (ha az egyáltalán szükséges, hiszen az esetek felében nem is javasolt), de végigvezet a teljes újraélesztési folyamaton. Egyedülálló grafikus felülettel rendelkezik: jelzőfények, ábrák, feliratok, hangutasítások- és visszajelzések kombinációja segíti az életmentő minden mozdulatát. Egyetlen, összeépített elektródapárral működik. Megfelelő elektródával gyermekek újraélesztésére is alkalmas. Az egyetlen AED, amely figyeli és segít létrehozni a megfelelő mellkas-kompressziót. Az életmentő tehát folyamatos visszajelzést és segítséget kap.  Ez a „valódi újraélesztési segítség” (Real CPR Help®) technológia.

A készülék a kereskedelmi forgalomban kapható lítium elemekkel működik. Olyan további előnyöket kínál, mint a 7 év garancia, a termékkategóriában a legalacsonyabb fenntartási költség, a hivatalos nemzetközi szakmai irányelvekkel és szabványokkal való teljes kompatibilitás, a díjmentes szoftver-frissítés, magas minősítésű védelem por és víz ellen stb.

A készülék használatára és az alapszintű újraélesztésre (BLS) csoportos képzést nyújtunk. További szakmai és üzleti információért kérem, lépjen velem kapcsolatba.

<vissza a kezdőlapra